蜜桃交友

Пошук

Апостальская адгартацыя Christus vivit Апостальская адгартацыя Christus vivit 

5-годдзе Christus vivit: рымск? кангрэс аб душпастырстве моладз?

Каля 300 дэлегата? з 110 кра?н свету збяруцца ? Рыме на М?жнародны кангрэс аб душпастырстве моладз?. Форум пройдзе з 23 па 25 мая 2024 года па ?н?цыятыве Дыкастэры? па справах свецк?х, сям’? ? жыцця.

Аляксандр Панчанка – Pope

Кангрэс будзе прымеркаваны да 5-й гадав?ны пасляс?надальнай Апостальскай адгартацы? Папы Франц?шка Christus vivit, апубл?каванай у 2019 годзе ? адрасаванай моладз?. Яго тэма: На карысць с?надальнага моладзевага душпастырства: новыя стыл? ? стратэг?? л?дарства.

Пасля ?ступнага слова кардынала Кев?на Фарэла, прэфекта Дыкастэры? па справах свецк?х, сям’? ? жыцця, юнак? ? дзя?чаты засяродзяцца на анал?зе ? ацэнцы значных падзей Сусветных дзён моладз?, як?я прайшл? ? м?нулым годзе ? стал?цы Партугал??, а таксама пазнаёмяцца з падрыхто?кай да наступнага форума, як? адбудзецца ? стал?цы Па?днёвай Карэ?. Сва?м? думкам? з ?м? падзеляцца партугальск?я ? карэйск?я б?скупы.

Гаворка будзе ?сц? таксама пра Юб?лей 2025 года, у прыватнасц? пра Юб?лей моладз?, як? адбудзецца з 28 л?пеня па 3 жн??ня ? Рыме. Пра дэтал? гэтай падзе? дэлегатам раскажа арцыб?скуп Рына Ф?з?кела, прапрэфект Дыкастэры? па евангел?зацы?.

Друг? дзень форума будзе прысвечаны тэме ?дзелу моладз? ? жыцц? Касцёла ? грамадства, с?надальнасц?, фармацы? ? духо?наму суправаджэнню. Уводз?ны ? дыскус?? будуць раб?ць запрошаныя эксперты: ун?верс?тэцк?я выкладчык?, к?ра?н?к? адукацыйных, фармацыйных ? м?с?йных праекта? з розных частак свету.

У суботу 25 мая ?дзельн?ка? кангрэса прыме на прыватнай а?дыенцы? Святы Айцец. У другой палове дня яны будуць мець магчымасць паразма?ляць з сястрой Натал? Бэкар, намесн?цай сакратара Генеральнага сакратарыяту С?нода Б?скупа?.

21 мая 2024, 10:52