蜜桃交友

Пошук

?люстрацыйнае фота ?люстрацыйнае фота 

5-годдзе в?дэапраекту Сусветнай сетк? папскай мал?твы

М?нула пяць гадо? з таго часу як Франц?шак пача? абвяшчаць ? тлумачыць сваю мал?то?ную ?нтэнцыю на кожны месяц у каротк?м в?дэарол?ку, падрыхтаваным Сусветнай сеткай папскай мал?твы.

Аляксандр Панчанка – Pope

Арган?затары праекту не чакал?, што ён стане так?м до?гатрывалым ? ахоп?ць а?дыторыю ? м?льёны людзей. Аб гэтым распавё? Pope м?жнародны дырэктар Сусветнай сетк? папскай мал?твы кс. Фрэдэрык Фарнос.

“Я дума?, што праект будзе працягвацца тры месяцы, макс?мум год, але ён разв?ваецца ?жо нашмат больш”, - сказа? святар. Каротк?я в?дэарол?к? з мал?то?ным? ?нтэнцыям?, як?я Папа даручае ?сяму свету, дасягнул? 155 м?льёна? прагляда? ? каля 17 тыс. водгука? у м?жнароднай прэсе, - дада? ён.

“Мы пав?нны памятаць, што менав?та ватыканск?я сацыяльныя сетк? дапамагл? нам дасягнуць такога вын?ку, бо праект ад самага пачатку рэал?зуецца ? супрацо?н?цтве, у тым л?ку, з Pope”, - сцвердз?? кс. Фарнос.

?дэя стварэння каротк?х в?дэарол?ка? з ?нтэнцыям? Папы ?зн?кла ? 2016 г., напрыканцы Юб?лейнага Года Божай М?ласэрнасц?. Мэтай праекта бы? пошуку новых шляхо?, каб дапамагчы людзям мал?цца ? ?нтэнцыях Святога Айца. “Мы хацел? патлумачыць чаму важна мал?цца, напрыклад, аб чалавечым братэрстве ? м?ры, як прос?ць Пантыф?к. Той факт, што сам Святы Айцец сва?м? словам? кожны раз матывуе нас, я л?чу ключом да поспеху”, - прызна?ся дырэктар Сусветнай сетк? папскай мал?твы.

Святар распавё?, што цяпер в?дэарол?к? выходзяць на 23 мовах, а мясцовыя Касцёлы сам? выходзяць з ?н?цыятывай перакладаць ?х. “Гэта спосаб адчування сябе ? еднасц? са Святым Айцом ? м?с?яй Касцёла”, - падкрэсл?? кс. Фрэдэрык Фарнос.

27 мая 2021, 12:44