蜜桃交友

Пошук

На фота айцец Габрыэль Раманэл? разам з параф?янам? катал?цкага касцёла Святой Сям'? ? Газе На фота айцец Габрыэль Раманэл? разам з параф?янам? катал?цкага касцёла Святой Сям'? ? Газе 

Папа ? кл?н?цы Джэмэл?: званок у Газу, як? прынёс надзею

Пробашч катал?цкай параф?? ? Газе падзякава? Франц?шку за тэлефонны званок ? пастаянную маральную падтрымку, нягледзячы на цяжк? стан здаро?я Папы.

Аляксандр Амяльчэня - Pope

Нягледзячы на знаходжанне ? кл?н?цы Джэмэл?, Пантыф?к не забываецца на тых, хто пакутуе ад вайны. 24 лютага 2025 года ён патэлефанава? у адз?ную катал?цкую параф?ю ? Сектары Газа, каб выказаць сваю бл?зкасць верн?кам, як?я знайшл? там прытулак падчас ваенных дзеяння?. Ксёндз Габрыэль Раманэл?, разма?ляючы з ?нфармацыйным агенцтвам SIR, назва? гэты званок "благасла?лёным".

Знак бацько?скага клопату

"З самага пачатку гэтай жудаснай вайны Папа Франц?шак штодзённа прая?ляе сваю ?вагу. Вось ? ?чора ён зно? патэлефанава? нам, каб выказаць сваю духо?ную бл?зкасць, запэ?н?ць у мал?тве ? ?дзял?ць сваё бласла?ленне", - адзначы? пробашч.

Параф?я Святой Сям'?, якая належыць да Лац?нскага Патрыярхату ?ерусал?ма, стала прытулкам для мног?х верн?ка?, як?я страц?л? дамы з прычыны вайны. Ксёндз Раманэл? адзначы?, што кантакт з Папам прынос?ць суцяшэнне ? радасць сярод выпрабавання?.

Вял?кая радасць, нават сярод стольк?х выпрабавання?

"Мы рады ? ?зрушаны, кал? чуем яго голас. Гэта дае нам шмат суцяшэння. Гэта вял?кая радасць, нават сярод стольк?х выпрабавання?, ведаць, што, нягледзячы на нестаб?льны стан здаро?я, Святы Айцец працягвае думаць ? мал?цца за ?с?х ? за м?р у Газе, ? адначасова працягвае дзякаваць нам за нашыя пастаянныя мал?твы", - падкрэсл?? святар аргенц?нскага паходжання.

Ксёндз Раманэл? выказа? занепакоенасць станам здаро?я Франц?шка, як? знаходз?цца на лячэнн? ? кл?н?цы Джэмэл? ? Рыме. Ён закл?ка? мал?цца за заканчэнне вайны ? за м?р ва ?сёй Святой Зямл? ? на ?с?м Бл?зк?м Усходзе.

26 лютага 2025, 09:14