40 тыс. крыжыка? ад Папы раздал? на плошчы св. Пятра
“Сёння, праз два дн? пасля свята Узвышэння Святога Крыжа, я вырашы? падарыць вам, сабраным на плошчы, крыжык?. Крыж – гэта знак любов? Бога, як? ? Езусе падары? нам жыццё. Закл?каю вас прыняць гэты дар ? занесц? ? вашы дамы, у пако? вашых дзяцей, бабуль ? дзядуль, у ?ншыя месцы, але, каб ён бы? бачны дома. Гэта не дэкараты?ны знак, а рэл?г?йны, каб суз?раць ? мал?цца. Гледзячы на ?крыжаванага Езуса, мы глядз?м на наша зба?ленне (...) Шчыра дзякую бедным ? бежанцам, як?я зараз раздадуць гэтыя падарунк?, маленьк?я, але кашто?ныя! Як за?сёды, вера паходз?ць ад малых ? пакорных”, - сказа? Папа.
У празрыстай абгортцы, разам з крыжыкам?, верн?к? атрымал? маленьк?я картк?, на як?х, на трох мовах, нап?саны словы Франц?шка, прамо?леныя падчас Крыжовага шляху на Сусветных днях моладз? ? Рыа-дэ-Жанейра: “У крыжы Хрыста знаходз?цца ?ся любо? Бога, Яго бясконцая м?ласэрнасць”.
Пасля раздачы падарунка?, каля 300 бедных ? валанцёра?, як?я был? задзейн?чаны ? акцы?, разам спажыл? невял?к? пас?лак, ахвяраваны Святым Айцом, паведам?ла Апостальская элемаз?нарыя – ватыканская структура, якая ад ?мя Папы клапоц?цца пра патрабуючых.