蜜桃交友

Пошук

Санктуарый у Кевелар Санктуарый у Кевелар 

35 гадо? там?льск?я катол?к? п?л?грымуюць у нямецк? Кевелар

Ужо больш за 35 гадо? там?льск?я катол?к? штогод у жн??н? наведваюць марыйны санктуарый ? нямецк?м горадзе Кевелар. Таксама сёлета тысячы там?ла? зно? прыбыл? да цудатворнага вобраза Мац? Божай Суцяшальн?цы Засмучаных.

Аляксандр Амяльчэня - Pope

Традыцыйнае паломн?цтва пачалося 10 жн??ня 2024 года. На яго завяршэнне б?скуп Джафны Джасц?н Гнанапрагасам правё? пантыф?кальную ?мшу ? Форуме Pax Christi перад касцёлам у Кевелар.

Для там?ла?, як?я ?цякл? ? Герман?ю ? ?ншыя е?рапейск?я кра?ны з прычыны працяглай грамадзянскай вайны ? Шры-Ланцы, п?л?грымка да цудатворнага вобраза Суцяшальн?цы Засмучаных з'я?ляецца кульм?нацыяй касцёльнага года.

?ерарх са Шры-Ланк? нагада?, што Святая Сям'я таксама мус?ла перажыць уцёк? ? выгнанне. Ён мал??ся за насельн?цтва роднага вострава там?ла? у ?ндыйск?м ак?яне, за разв?ццё дэмакраты? ? большую ро?насць ус?х рэл?г?йных меншасцей у астра?ной дзяржаве.

Паводле даных там?льскага душпастырства дыяцэз?? Эсэн, у Герман?? пражывае каля 60 тысяч там?ла?, як катол?ка?, так ? ?нду?ста?. У Кевелар прыбываюць прадста?н?к? абедзвюх рэл?г?й. Там?льскае паломн?цтва, якое праводз?цца з 1987 года, зараз з'я?ляецца найбуйнейшым у гэтым горадзе на Н?жн?м Рэйне.

Катол?к? складаюць каля адной пятай насельн?цтва Шры-Ланк?. Катал?цк? Касцёл тут карыстаецца высок?м а?тарытэтам ? спрыяе прым?рэнню пасля грамадзянскай вайны. У студзен? 2015 года кра?ну наведа? Папа Франц?шак. У санктуары? Мадху ён закл?ка? да м?ру пам?ж ус?м? групам? насельн?цтва ? рэл?г?ям?.

13 жн??ня 2024, 10:26