蜜桃交友

Пошук

Ян Павел II падчас в?з?ту на С?цыл?ю ? 1993 годзе Ян Павел II падчас в?з?ту на С?цыл?ю ? 1993 годзе 

Трыццаць гадо? таму Ян Павел ?? асудз?? маф?ю

9 мая 2023 года спа?няецца 30 гадо? з моманту прамовы Яна Па?ла ?? на С?цыл??, у якой ён рэзка асудз?? маф?ю ? нагада? яе босам, што пасля смерц? яны адкажуць за свае злачынствы перад Богам.

Аляксандр Амяльчэня - Pope

Гэтыя словы ?рэзал?ся ? сумленне с?цыл?йца? ? паклал? пачатак до?гаму працэсу, як? працягваецца дагэтуль, - падкрэсл?? арцыб?скуп Алесандра Дам?яна, як? 7 мая 2023 года ?значал?? Э?харыстыю ? памяць в?з?ту святога Папы ? Агрыджэнта.

“Тыя, у каго на сумленн? стольк? смерця?, пав?нны разумець, што нельга заб?ваць нев?наватых. Аднойчы Бог сказа?: Не заб?! ? н? чалавек, н? нейкая чалавечая арган?зацыя, маф?я, не могуць змян?ць або растаптаць гэты найсвяцейшы закон Божы - сказа? тады Ян Павел ??. - Гэты народ, с?цыл?йск? народ, як? так прывязаны да жыцця, народ, як? люб?ць жыццё ? дае жыццё, не можа жыць пад пастаянным ц?скам цыв?л?зацы?, якая яму супрацьста?ць, пад ц?скам цыв?л?зацы? смерц?. Тут патрэбна цыв?л?зацыя жыцця. У ?мя Хрыста ?крыжаванага ? ?васкрослага, таго Хрыста, Як? ёсць жыццём, дарогай ? пра?дай, я кажу адказным: навяртайцеся, бо аднойчы прыйдзе Божы суд”.

Як распавё? Pope арцыб?скуп Агрыджэнта, гэтыя словы Ян Павел ?? сказа? не тольк? пад уражаннем ад ун?кальных пейзажа? Дал?ны Храма?, як?я сведчаць аб шматвяковай цыв?л?зацы?, але ? пасля таго, што ён перажы? падчас сустрэчы з бацькам? заб?тай тры гады раней маладой законн?цы Разары? Анжэлы Л?вац?на, якую затым Папа Франц?шак зал?чы? да благасла?лёных.

Варта нагадаць, што маф?я хутка ?свядом?ла магчымыя наступствы сло? Яна Па?ла ??. Яе рэакцыя не прымус?ла сябе чакаць. У л?пен? 1993 года яна здзейсн?ла ? Рыме выбух? ? баз?л?цы святога Яна Латэранскага ? касцёле святога Георг?я на Велабруме. У верасн? таго ж года бы? заб?ты ксёндз П?на Пул?з?.

З тых часо? маф?я змян?ла свае метады, але не перастала ?снаваць. Як сведчаць прызнанн? маф?ёз? ? пратаколы праслухо?вання, Ян Павел ?? застава?ся для яе ворагам ? пасля смерц?.

09 мая 2023, 12:46