蜜桃交友

Пошук

Нямецк?я м?н?странты падчас сустрэчы з Папам Нямецк?я м?н?странты падчас сустрэчы з Папам 

60 тысяч м?н?странта? прыедуць на сустрэчу з Пантыф?кам

60 тыс. м?н?странта?, хлопца? ? дзя?чат, чакаюць арган?затары штогадовай м?жнароднай п?л?грымк? ? Рым. 31 л?пеня 2018 г. яны сустрэнуцца з Папам.

“Шукай м?ру, ?дз? за ?м!” – гэтыя словы з Псальма 34 з’я?ляюцца дэв?зам м?жнароднага форуму ?дзельн?ка? службы алтара. Яны прыедуць з 18 кра?н: Антыгуа ? Барбуда, Бельг??, Францы?, Вял?кабрытан??, Герман??, Харваты?, Люксембурга, А?стры?, Партугал??, Румын??, Рас??, Швейцары?, Серб??, Славак??, Чэх??, Венгры?, Укра?ны ? Злучаных Штата? Амерык?.

Як тлумачаць арган?затары, п?л?грымка з’я?ляецца ?н?цыятывай маладых людзей на карысць м?ру ва ?с?м свеце. Яна стане для ?х магчымасцю даць сведчанне ?мкнення да агульнай будучын?, пабудаванай на Хрысце. “У апошн?я месяцы ? гады пал?тычныя ?зрушэнн? паказал?, што маладыя людз? ? Е?ропе пав?нны перш за ?сё даваць супольнае сведчанне, асаб?стым прыкладам агульных кашто?насцей ? сувязя?, для сумеснага будавання будучын?”, - гаворыцца ? спецыяльным паведамленн?.

Два дн? п?л?грымк?, да якой кожная дыяцэз?я, што бярэ ?дзел у сустрэчы, рыхтуецца ?ндыв?дуальна, дадуць магчымасць для ?нтэграцы?, абмену вопытам ? агульнай мал?твы за м?р. У а?торак, 31 л?пеня, у 18.00 м?н?странты прымуць удзел у спецыяльнай а?дыенцы? з Папам на плошчы св. Пятра, якой будзе папярэдн?чаць праграма, што ?ключыць музыку, сведчанн? ? мал?твы на розных мовах. У сераду, 1 жн??ня, яны будуць удзельн?чаць у сустрэчах у групах у адным з 300 месца? у Рыме.

24 л?пеня 2018, 12:27